trešdiena, 2012. gada 22. februāris

Gardā vistiņa

Izpētot jaunāko Ievas Virtuves numuru nevarēju nepievēst uzmanību vistiņai saldskābā mērcītē. Kā man tā garšo! Ilgi nebija jādomā, ka brīvdienās mums ar vīriņu taps šīs ēdiens, tikai nedaudz apgreidots, kā saka, mūsu gaumei.
Vistiņas gabali ir jāiemarinē dažādās mērcītēs, jāapcepj ar dārzeņiem pannā.

Šeit oriģinālā ir jāpievieno mērcīte - sojas mērces, rīsu etiķis, kartupeļu ciete u.c. sastāvdaļas, jāpasautē un jāliek šķivjos tūlītējai notiesāšanai blakus rīsiem, tomēr mēs rīsu vietā izvēlējāmies olu nūdeles, kuras pievienojām uzreiz pannā. Lūk gardais rezultāts :)
Bija tiešām gardi! Ir padomā tuvākā laikā izmēģināt vēl pāris ņammīgas receptes no šī žurnāla numura. Turpinājums sekos ;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru